Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Via welke netwerken werkt de kaartlezen?

Je kunt de iZettle Reader gebruiken in combinatie met je smartphone of tablet op 3G/4G netwerken en op Wifi.

Moet ik een speciale bankrekening openen voor het gebruik met de kaartlezer?

Je kunt elke bankrekening gebruiken die de mogelijkheid heeft geld over te maken op een andere rekening. Zodra je de iZettle Reader hebt ontvangen kun je je bankrekening toevoegen in je account op de iZettle app. Deze bankrekening dien je vervolgens te verifiëren. De rekening moet op naam van je bedrijf staan, maar als je een eenmanszaak hebt is het ook mogelijk om een rekening toe te voegen die op naam van de ondertekenaar staat.

Zijn betalingen via iZettle echt helemaal veilig?

Om de hoogste veiligheid te bieden, worden gevoelige gegevens door iZettle nooit opgeslagen op het gebruikte mobiele apparaat en al het gegevensverkeer is versleuteld. Omdat iZettle een geregistreerde elektronischgeldinstelling is, staat het bedrijf onder toezicht van de Zweedse Financiële Toezichthouder. Ook is iZettle goedgekeurd door EMV (Europay, MasterCard and Visa) en voldoet het aan de eisen van de “Payment Card Industry Data Security Standard” (PCI DSS). Kortom, alle betalingen zijn veilig.

Welke documenten heb ik nodig voor het gebruik van de kaartlezer?

Je hoeft geen bijzondere documenten in te vullen. Het enige dat je moet doen, is het toevoegen en verifiëren van je bankrekening. Vervolgens ben je klaar om betalingen te ontvangen!

Hoe snel staat het geld op mijn bankrekening?

In je account bij iZettle kun je zelf kiezen wanneer het geld op je bankrekening gestort wordt. Dit kan dagelijks, wekelijks (de eerste werkdag van de week) of maandelijks (de eerste werkdag van de maand). Binnen drie dagen nadat het geld is gestort, is het beschikbaar op je rekening.

Wat zijn de transactielimieten?

Je kunt betalingen op twee manieren ontvangen: met chipkaart en met magneetstrip. De transactielimieten zijn afhankelijk van de betalingswijze.

Voor chipkaarten gelden de volgende transactielimieten:

  • €500.000 per dag
  • 
€5.000 per kaart en per transactie

Voor magneetstripkaarten gelden de volgende transactielimieten:

  • €200.000 per dag
  • €2.500 per kaart en per transactie

Leave a Reply

Your email address will not be published.